iMMovator.nl

Over Spectacular Live Events

Hoe kun je de ervaring van de bezoekers van grote events verrijken met nieuwe media diensten? Hoe kijken we in de toekomst naar sport? Hoe dicht kunnen we op de actie zitten? Hoe kan de impact van een event verder worden vergroot?

Dankzij nieuwe mediatechnologieën is de impact van een event groter dan ooit tevoren. En omgekeerd zijn grote events dé reden voor het publiek om massaal achter hun media te raadplegen om het live mee te maken én om hun ervaringen  te delen. Het combineren van een rijke set mediadiensten op locatie én het kunnen meebeleven op afstand maakt sport en live events tot een doorlopende bron voor media-innovaties!

Als media en entertainment industrie kunnen we het meebeleven van Sport en Live events nog intenser maken. Op locatie én op afstand. Voor, tijdens en na het event. In het open innovatieprogramma Spectacular ArenA eXperiences (SAX) innoveren we samen met onze partners. Door co-creatie, door nieuwe concepten te ontwikkelen en te testen, door vanaf het begin te werken aan opschaling en door je te matchen met relevante partners. Leer met ons, experimenteer met ons en accelereer met ons! Together we create the future.

Vanaf september starten wij met een programma aan activiteiten rondom sport en live events. Wij organiseren onder andere verschillende masterclasses, workshops en kennisevents. Daarnaast organiseren wij andere van matchmaking binnen de sport en media community. Bekijk hier onze events.

Participanten van iMMovator zijn:

Email Googleplus LinkedIn Pagination Pijl Telefoon Twitter checkmark mail