iMMovator.nl
Terug naar het overzicht
18 januari 2018

EVENT: 8 februari – Amazing Arena: innovatie in de Amsterdam ArenA

Spectacular Live Events

iMMovator en Amsterdam Innovation Arena organiseren op donderdag 8 februari de derde editie van Powering The Future – The Network Sessions. Het thema is Amazing Arena. Tijdens deze Powering the Future-sessie zal bijzondere aandacht worden besteed aan innovatie op drie gebieden: energietransitie en -opslag, speelveld en stadionformaat showtools zoals verlichting.

Voorbeelden variëren van het gebruik van oude batterijen voor energieopslag, het installeren van sensoren om de pitch kwaliteit te meten, tot het installeren van de nieuwste verlichtingstechnologie voor televisiekijkers en het lokale publiek.

De Amsterdam Arena zal met partners delen hoe het werkt om de kerndiensten te innoveren. Hoe vernieuwt de ArenA? Deze interactieve talkshow geeft antwoorden en is relevant voor elke innovatiemanager of partner.

Aanmelden

Datum en tijd: donderdag 8 februari, 16.30 – 19.15 uur
Locatie: Amsterdam ArenA
Aanmelden is gratis!

De voertaal van dit evenement is Engels. Lees hier meer informatie over het programma en inschrijven.

Teaser Amazing Arena: How does de ArenA innovate? from iMMovator on Vimeo.

Deze activiteit is mede gefinancierd uit de Toeslag voor Topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI’s) van het ministerie van Economische Zaken en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Terug naar het overzicht

Participanten van iMMovator zijn:

Email Googleplus LinkedIn Pagination Pijl Telefoon Twitter checkmark mail