iMMovator.nl
Terug naar het overzicht
10 januari 2018

NIEUWS: Buma Music meets Tech maakt deelnemende startups bekend

Business in Media

Startups kunnen een verpletterende impact hebben op de industrie. Daarom is het goed om in de gaten te houden welke ontwikkelingen er gaande zijn. Daarom heeft Buma/Stemra een programma opgezet om innovatieve startups in de muzieksector te ondersteunen.

Pitch Battle

Op vrijdag 19 januari zullen 7 startups in de muzieksector tijdens Eurosonic Noorderslag de strijd met elkaar aangaan in een pitch battle. De startup die het meest veelbelovende concept heeft en deze goed weet te presenteren wint de Buma meets Tech Award en een geldprijs van €5000,-

Jury

De deelnemers worden beoordeeld door een internationale vakjury bestaande uit: Ralph Simon (Mobilium), Guido van Nispen (Vannispen Management Limited) en onze eigen Mir Wermuth van iMMovator. Daarnaast telt de stem van het publiek natuurlijk ook mee. Stem op deze pagina op jouw favoriete deelnemer en bekijk de huidige stand.

Deelnemende Startups

De startups die meedoen zijn:

Vocal.Kitchen Collective of Vocalists and Songwriters. Assisting DJ’s in their quest for vocals.
EboSuite Turn Ableton Live into an Audio-Visual Production Suite.
Amatore Vind Lessen in Muziek, Dans, Beeldende Kunst en Acteren.
Atmosphere Personally Selected In-Store Music.
Fans4Music Haal het Maximale uit je Muziek.
Stagefinder Find your Stage and Play your Song.
NoticeSound Music analytics & test software.

Wil je meer weten over Buma Music Meets Tech? Klik dan hier

Terug naar het overzicht

Participanten van iMMovator zijn:

Email Googleplus LinkedIn Pagination Pijl Telefoon Twitter checkmark mail